Saturday, November 12, 2011 2 comments

Saiz Bra Korang betul tak?

hai girls!!! 
this is important....
korang pakai bra yang betul x? seriously take note pasal nie sebab 7 dari 10 wanita seluruh dunia pakai bra size yang salah...!!!
bra size yang salah akan bagi efek yang teruk pada korang punye breast(ika guna word breast sebab it doesnt sound pervert sangat..)

nak tau size bra and cup bra takdela susah sangat.. tetapi ramai yang amik ringan pasal bende nie.. tue yang ramai silap... kalau ika... my first bra... my mom bought for me... so girls.. im pretty sure you all too right?
the problem here is our mother doesnt know our size and we all were too innocent to know about this...

okay.. kalau korang google bra cup and size chart kat google.. do remember yang most of the chart are based on english lady/ american lady.. So chart tue tak accurate la untuk asian like us..
But i have a few tips la...
and barang yang korang perlu guna ialah 2 bende jew...
1. Bra korang yang korang paling selesa pakai
2. tape pengukur

langkah2nye...
1. put on your most comfortable bra
* apa yang dikatakan comfortable nie ialah jangan terlalu ketat or terlalu longgar.. just fit your breast nicely..
2. amik tape pengukur tue and ukur betul2 dekat bawah breast(nombor 1 figure bawah)


2. korang buat langkah satu jugak tapi kali nie pada nombor 2 dalam rajah.
*ukuran amik dalam inci tau
3. tgk different dua ukuran. berapa inci? tue untuk determine cup size. 
  Untuk cup size:  
1inci lebih besar  -------------------- A
 2inci lebih besar  -------------------- B
 3inci lebih besar  -------------------- C
 4inci  lebih besar  -------------------- D
 5inci  lebih besar  -------------------- E
 6inci  lebih besar  -------------------- F
4. untuk band size plak.. korang tambah 5 dari nilai yang korang dapat kat nombor 1 dalam rajah.
korang kena amik berat pasal bende nie... sebab kalau korang salah cup size or band size bentuk bra korang akan jadi hodoh dan korang pun tak selesa.. bentuk breast yang cantik pulak patutnya jadi exactly macam gambar figure tue... ika serious! This is our body.... please girls.. take good care of it...

okay... untuk beli bra plak ade 5 things u need to know.. tapi yang nie ika akan post lainkali.. 
tapi dalam masa yang terdekat...
promise! (sambil buat gaya berikrar)


p/s: rasanya belum terlambat lagi nak ucap selamat hari raya aidil adha kat you alls!!
i have a great holidays.. how about you guys?

peace to world!! doodles...



Wednesday, October 26, 2011 2 comments

once upon a time......

Friday, September 23, 2011 2 comments

hormat la kitorang orang tua nie...!

fuh! fuh! fuh!
berhabok da blog nie lame gilew tak update...
hehehe....
tak pe la... takde sape sudi nak melawat pon...
~ayat sedih: sambil mengalir air mata~

ari nie sebenarnye ika nak cakap pasal something yang ika tak puas hati..
so.. mungkin ade orang yang akan tak setuju dengan apa yang ika cakap..
ika mintak maaf...
sepuluh jari ika susun bersempena bulan syawal nie...

kisahnya begini...
hehehe...

takde kisah sebenarnya.. muahaha... just ika nak meluahkan rasa tak puas hati..
boleh kan?

ika tak puas hati pada siapa?
ngee... pada orang yang da lanjut usianya...
ORANG TUA
yes! 
orang tua...
tp bukan sebarangan orang tua...
tapi orang tua yang mahu dihormati tetapi tidak mahu menghormati...
sekarang nie selalu kite dengar ade ramai kaum-kaum yang da berumur nie merungut yang anak-anak zaman sekarang tidak tahu menghormati mereka...
tetapi...
pernah tak kaum-kaum ini mengetahui bahawa hormat itu bukan datang berkadar langsung dengan umur mereka? tetapi berkadar langsung dengan keperibadian dan tingkah laku mereka..
jika awak mahu dihormati wahai pakcik-pakcik dan makcik-makcik, earn for it not ask for it... ~sambil jari telunjuk tunjuk pada kepala ika sendiri~
sebagai contoh: semua orang tua mahu dilayan baik, dihormati, nak kami menjaga tutur kata kami bila bersama tuan dan puan semua, tetapi tuan dan puan menggunakan kata-kata seperti:
A. bodoh punye budak, kecik-kecik tak mau mampos! da besar jadi penyangak!
B. Setan punye budak... tak pernah buat aku senang!
C. b*** s*** f*** ect... 

semua kata-kata nie selalu kita dengar orang-orang dari kaum veteran nie berkata-kata...
tetapi bile kite punye kes...
kite dikatakan kurang ajar...
kadang-kadang kata-kata kita tidaklah secela kata-kata yang mereka keluarkan...
tetapi mara mereka umpama api yang tak mungkin malap...
kenapa ye kaum veteran berperangai begitu?

hei! ko yang tga tak puas hati ape yang ika tulis...
ika tak kate semua orang kay.. ika just cakap tentang certain-certain orang...
jadi.. jangan la emo...

sambung balik...
ade juga kaum veteran yang merasakan mereka sudah hebat dan tahu segalanya...
cup..! 
ika amik petikan dari kata-kata sorang kawan ika di fb.. kata beliau:
"unless your name is google, dont act like you know everything!"
betul...! 
act like knowing everything tue da kira satu kes...
tambah pulak dengan kes tak mahu menerima nasihat dari kaum belia cam kita nie...
pergh! nie la satu-satunya sifat kaum veteran yang ika tak suka...bila kita tegur walau dengan cara sesopan mana pun kita masih dianggap kurang ajar...
bila kitorang buat salah tuan dan puan mara dan hukum kitorang... kate tuan puan itu adalah untuk pembelajaran kitorang pada masa akan datang...
tapi kalau tuan dan puan buat salah tuan dan puan mahu kitorang anggap seperti tidak nampak...
kitorang bukan mahu denda dan mara... kitorang hanya menegur untuk kebaikan tuan dan puan...
itupun tuan dan puan tidak mahu menerima malah melabelkan kami ini "budak zaman sekarang yang lupa daratan dan tidak menghormati orang tua"
aish!
~geram sangat-sangat!~


p/s: maaf andai ada yang terasa... ika tidak berniat buat sesiapa terasa.. sekadar meluahkan apa yang terpendam di hati...  



Sunday, May 8, 2011 4 comments

kek karamel hangus untuk hari ibu...

ngee... hari nie hari ibu...
SELAMAT HARI IBU!!!
untuk semua ibu2 n bakal2 ibu sekelian alam...
mase ari ibu nie teringat byk kenangan tentang ibu kite...
ok.. ika x panggil ibu.. ibu.. 
ika panggil mak...
so pasnie ika akan gunekan mak ek...
byk kenangan ika ngan mak...
suke ade...
duke ade...
nie ika nk cerita...
satu kisah ika ngan kek karamel...
korg penah rase x kek karamel?
ala.. kek karamel kukus...
 nk dijadikan cerite....
alkisahnye bermula la pada  6 may tahun bile da x ingat...
~harap maklum daya ingatan ika sgt la rendah...~

ika: mak... akak nk pi pejabat ayah sat... nk men tenet...~dulu rumah ika xde tenet.. juz pejabat ayah jew ade... maklumla duk dalam ladang~
mak: ayah xde kat pejabat...ayah pi mengajar... ~take note yg ayah ika juge cikgu yg mengajar selok belok penternakan n perladangan nie~
ika: akak tau... 
mak: xyah pi la... nk wat per pi sane... xyah...
ika: ala mak... akak nk pi cari resepi kek karamel... akak nk wat utk mak sempena hari ibu lusa... bleh la..
mak: ~ngan muka x rela~ yela2.. tp jgn lama...
ika: orait bos!

~kat pejabat~

ika pun Dgn selamber jew masuk pejabat ayah...
tanpa menghiraukan kerani yg ade di kaunter penyambut tetamu.. maklum la.. ika bukan tetamu.. hahaahah
~nmpak sangat selalu datang~
then ika ditegur oleh pakcik kerani di kaunter...

pakcik: oit2... nk pi mane tue.. laju jew...
ika: ngee.. nk men tenet jap... nk cari resepi...
pakcik: wah.. bagus2... leh bagi pakcik nnt..
ika: ~sambil tersenyum~ untuk mak la... klu jadi nnt ika bg kat pakcik ckit k...
pakcik: ~tersenyum juge~

bermula la adegan mengetuk keyboard dengan dasyat nye...
hahahah....
  then ika jumpe la.. resepi paling senang nk wat 
and yang paling best mak x penah rase lg...
bangga nie...
nk bagi mak rase air tangan anak sulung die nie...
da dpt tue ape lg.. salin dengan rakusnye resepi tersebut...
terus off computer...
lari balik rumah...

mak: Ya Allah... bertuah.. men lari2 nie nape? jatuh kang cm ner?
ika: ngee.. mak.. nk duit...
mak: nk wat per?
ika: nk beli barang.. nk wat kek...
mak: nk barang ape...
ika: tepung, gule, majerin.. bla.. bla.. bla.. ~ok! ika da x ingat resepinye~
mak: x payah.. sume ade kat dapur... kabinet atas... nk amik tue elok2.. jatuh nnt...
ika: ok r cm tue... k r.. nk pi men game sat...
mak: lor.. bkn nk wat kek?
ika: mak nie.. arinie bukan ari ibu... 8 may r ari ibu... 8 may r akak wat...
mak: ceh.. mintak duit cm x nyempat2 da... bertuah anak mak sorg nie... ~sambil memandang sinis anak sulong beliau yg sgt comel...

hahahhahaahahaahhahaah

tanggal 8 may pun tibe...
di pagi hening... ayah masuk bilik.. mengejutkan anaknye subuh..

ayah: wahai anakku... bangunlah menemui pencipta mu... 
ika: hmm...
ayah: akak... bangun subuh... yasin...~sambil mengalunkan surah yasin~
ika: ngee.. selamat pagi ayah.. 
ayah: bangun subuh.. da 6.45 da nie... bangun...
ika: ok....

selepas solat subuh...

ayah: ayah dengar ari nie ade org nk wat kek...~sambil menjeling ika yang sedang golek2 kat atas karpet dpn tv...~
ika: hehehe.. aah.. jap lg r... mane de org nk sarapan kek pepagi cm nie...
ayah: ok.. ayah tunggu...
ika: ngee... zzzzzz

terus terlena hingga pagi...

tibalah saat wat kek...

resepi cek!
bahan cek!
oven cek!
timbang cek!

ok.. semua ade...
ketang! ketung! 
arghhh!!!
huh!
erkkkk..!!!
auwwww!!!
dan segala jenis bunyi yg bleh dikeluarkan...
keluar memecah kesunyian petang...

mak yg risau ika gune oven.. panas kate mak...
bahaya... ~okey.. sampai arinie kut.. part bubuh adunan dalam oven mak yang buat... ika tak buat... takut~
macam mane la aku nak kawin nnt... adeyh...

nampak jew mak masuk dapur.. ika terus jerit..
ika:mak!! pi depan... akak nk buat sorang kali nie...
mak: owh... berlagak... loyang da sapu tepung blum? nnt kek melekat..
ika: dah.. ish.. akak tau la mak.. mak pi r depan.. x name kek hari ibu r klu mak tolong... pi depan.. shuh2..
mak: hahahah.. ok.. berlagak.. orang nak tolong x mau bagi.. ok.. da siap nnt panggil mak.. mak nk makan jew ari nie..
ika: hahah ok bos.. mesti best punyer r...

setelah sejam setengah bertungkus lumus di dapur...
ditariklah keluar hasil dari oven...
wah.. terpegun mate melihat hasil tangan sendiri,,, 
cantik macam dalam gambar kat tenet tue.. oren keemasan...
ika: mak! da siap... cantik mak... jadi cm dalam gambar.. ~sambil tunjuk gambar kek yg ika amik di internet~
mak: pasaipa dalam gambar nampak cm gebu.. hat akak nampak cm bengkang? ~hampa tau x bengkang tue ape? sejenis kuih tradisional melayu.. x tau pi tnye uncle google~
ika: ish.. akak punye panas lagi tue yang x nmpk gebu tue.. ~dalam hati da cuak.. jgn la x jadi.. da ckp besar ngan ayah da pagi td.. malu klu x jadi~

ayah masuk ke dapur... 
ayah: pergh... ayah terbau2 kek akak wat dari luar td.. kawan ayah ajak minum pun ayah reject.. ayah cakap ari nie akak wat kek.. so ayah nak minum petang kat rumah... ~ok.. ayah sengaja mengusik~
ika: err... err... jom kite try potong r... jap akak nk basuh bekas...
ayah: xpe r.. ayah potongkan...
tanpa membuang masa... pisau kek yg telah ika letak tepi loyang disambar ayah...
terus memotong kek..tapi...
setelah beberapa ketika.. ayah fed up sambil meletakkan pisau tersebut kembali ke tempat asalnya...
adik2 ku yg sedari td syok memerhati da bantai gelak tergolek depan pintu dapur...
arif~adik no satu ika~ mengambil turn plak... ape yang terjadi pada ayah juga berlaku pada arif...
mereka meletakkan kembali pisau...
then arif bersuara...
arif: akak! nie kek ke batu? x bleh nk potong langsung...
ika: hah? biar betik?
arif: betik ka.. pisang ka.. xde maknenye.. nie.. klu wat punggal(baling) anjing yang duk kacau arnab nie.. maunye berbuih mulut pengsan... hahahaahhhhahaha
hahahahahahahahahahaa
haahhahahahahahahahaha
ahahahahahahahahahahahahahahahahahaa
satu family gelakkan ika...

tp.. kerana naluri seorang mak yang paham keikhlasan anaknye...
mak pun amik pisau potong sayur yang tajam tue lalu memotong kek tersebut umpama memotong daging ais yang baru keluar peti sejuk... ~haish~ 
muka ika da merah gile... tp nk wat cm ner.. sengih jew la..
mak makan... ika pun try.. bapak r! susah gile nk gigit.. gulit keras gile.. dalamnye plak liat... tp mak telankan jua.. adik2ku n ayahku da giveup nk mkn....
lalu merengek r mereka pada mak sambil memerli ika.. cis!
ayah: sayang.. pisang ade x? wat goreng pisang r... tggu kek akak.. batu yang dapat.. 
pergh.. ayat umpama selumbar berbisa mencucuk hati.. hahaha
tp.. ayah ade tambah lagi...
ayah: tp.. ayah bangga dengan kesungguhan anak ayah menghargai isteri ayah.. eventhough batu yg terhasil...
hahahhaa

adik2 ika jangan cakap r... nampak jew kek tue... diorang gelak..
nampak kek tue.. diorang gelak...

keesokkan arinye.. mak buang kek tue kat tempat projek baja ayah...
selepas seminggu.. korang agak2 ape jadi kat kek tue? lupus?
mkn dek binatang?
hahaha
tidak sama sekali...
kek tue kekal bentuk, rupe dan warnanye seperti bru kuar oven...
cacing pun x sudi makan..
cis!
~merah pipi~
malu..
sejak tue.. kek tue x penah ika cube wat lagi...
malu beb! malu kat mak.. malu cakap besar ngan ayah...
ika kekal dibahan sehingga hampis seminggu oleh adik2ku yang sengal..

tp.. papepun... 
itu adelah kenangan manis masa hari ibu yang bleh ika kongsi ngan korang...


SELAMAT HARI IBU! 
TOO MY PRECIOUS MAK!
U ARE THE BEST MOM IN THE WORLD


Thursday, April 14, 2011 3 comments

Ape yg saye fikir tentang maznira nuzol Azam

sape maznira nuzol Azam??
sape?
sape??? ~jerit kuat2~
artiskah? 
asal die ade di blog cik ika.. 
hahaha...

sampai bebile pun korang akan terus pening...
sebab minah nie sangat la x femes...
meh aku bagitau korang sume sape die nie...

~Maznira Nuzol Azam~
die nie anak gadis Pakcik Nuzol Azam... (assalammua'laikum pakcik.. tumpang ngumpat anak pakcik sat ek...)
ika knl maznira nie dulu lagi... 
ala... mase zaman2 muda mudi dulu...
hahha(ok... skrg ika da tua.. DIAM!)
dulu mase kat mrsm bp ika selalu tido bawah ketiak die... 
mesti korg wonder x masam ke ketiak die..?
hahahah... ~muke ko mesti da merahkan skrg???<==maz~
x.. tiak die wangi... cm tiak mak ika.. i like...
tue la pasal ika selalu lepak kat katil die mase kat asrama dulu...
saye sangat suke die.... ~ini siyes!
mesti korg wonder kan... nape ika suke die..
antara byk2 kawan ika,, die la yang paling cun...
sumpah x tipu..
teramat la cun... ~berani korang kate die x cun.. sekeh kang!~
nie gambar die...

die comel.. die comel... ~blush~
dulu die x reti ckp guna :aku kau: 
die just gune :saya awak:..
 kelakar gile time tue..
ika ckp ngan die gune aku.. die reply sye..
ika panggil die style "ko.. ade bla.. bla..."
die plak akan wat style "awak... ade bla..bla..."
sopan jew die nie...
lembut jew orangnye...
~ok! ika admit.. saye sangat admire kat die~
eleh... ngaku jew la.. sape yang penah member ngan die mesti rase yg same..
tp ade juga yang cm bagidol jeles kat die...
i juz like..."xpe2.. korg jeles la tue..die comel amat"

tapi!

~ini part yang ika x suke tentang die~

die sangat merendah diri
arghhh!!!
sakitnye ati ika part nie tentang die...
bile kite puji die comel..
die kate die x comel.. klu comel mesti x kena tinggal...
ayam betul!
org yg tinggal die tue jew yang bangang..

bile org len sibuk nk jadi engineer, doktor bagai...
die juz ckp die x cukup bijak nk jadi cm tue.. 
dush!dush!dush!
tp tgK skrg..
die da sukses...
~bangganye aku~

 die kawan ngan ika ikhlas...~yakin jew kan fakta nie~
bile ika salah... die tego..
klu ika wat die mara.. die majuk..
tp die x penah benci ika...
byk kali ika wat die sedih pun die x benci ika...
mase die perlukan ika.. ika selalu xde..
~sorry love... im too busy living my life,, i forgot that u also part of it...~
~sambil wat muke comel berharap dimaafkan..~

2 ari lepas....
die chat kat fb..
die sedang sedih..
ade sorg makhluk bangang nie tinggal die sbb pompuan len...
sgt x cool mamat nie..
~pegi mampus!~

ok... ~sambil tarik nafas panjang2..~
maznira nuzol Azam...
aku x suke ko nangis..
post nie untuk ko cheer up..
aku tau aku xleh ade cm dulu utk pelok ko kuat2 time ko nangis...
utk bg falsafah bangang yg aku reka utk ko cheer up...
~most of the philosophy aku bagi ko aku reka sendiri ikut kesesuaian keadaan ko ketika itu.. hahahah~
n kesat air mata ko sampai kering..
n aku tau aku mmg x gune sebagai kawan...
tapi maz...
pliz.. xmo sedih2... 
ko comel bile sengih...
hahaha
nnt klu ade rezeki..
kite jmpe...
tp sebelum tiba waktu tue..
aku nk ko ingat...

"life is difficult... but it teach us how to survive... some people said life is the excellent teacher... yes! i do agree... cheer up love.. oneday u will find happiness.."

and do remember nie...
"everything will be ok in the end... if its not ok, its not the end."


p/s: Maz.. sori ek.... klu ko x suke ape yg aku post.. ko gtau aku.. nnt aku remove blk.. 
 
Saturday, April 9, 2011 0 comments

kad.. kad,,, kad...






kad besday.. 
kad ari raya...
kad ulangtahun,,,,
kad get well soon,,,
kad krimes...

byk r kad...
nape ika merapu sal jenis2 kat nie?
hahhaha,...
nie r hobi bru ika...
wat kad...
hobi nie bermula pas ika duk cari idea nk wat kad utk en. jouy...
then ika jmpe macam2 jenis kad kite bleh wat klu kite kreatif...
then trus minat...
tp nk wat kad...
korg ingat modal die kecik takat ade kertas jew ke?
oh tidak...
nk buat kad perlukan pengorbanan yang besar...
lagi2 org macam ika nie...~saye tidak kreatif~
so, take time r nak kena study setiap step n teknik wat bende alah nie...
tp hasilnye...
alhamdulillah...
still ade yg sudi menghargai...
so.. klu korg nak tgk hasil nye.. berikut adalah a few kad yg sukses...

kad thank you first..

kad first saya bagi utk en. jouy...

besday kad!
satu lagi besday kad
kad good luck!!

sori gambar x cantik.... 
juz gune cam phone jew...
ngee...
 korang suke x?

p/s: ade byk lagi... tp x amik gambar plak... 
Friday, January 14, 2011 0 comments

Dato' Fazilah Kamsah dn Kajiannya...

disuatu ptg yg damai...
dalam bilik D-009
kolej kediaman Tun Dr. Ismail...
tergolek r kekenyangan cik ika dgn perut comelnye...
hehehehe...
~mood: hepi~

tp mulut rase nk menguyah2 lgi...
then tetibe dgn sgt comelnye cik ika membuka puding kastard buah yg dibelinye selepas lunch td..
~x beli dpn en jouy.. sbb ckp ngan die cik ika on diet nk kurus~
hahahah

nyum2.. 
semulut demi semulut dijamahnye puding kastard tersebut...
pergh..
heaven!

duk syok2 makan...
bosan r plak....
normal kejadian...
automatik drag cursor laptop n selamber on9 fb...
huhuhu...
view2 profile manusia2 bertuah yang telah membuat status profile yg menarik yg berjaya memdapat perhatian beliau...
tetibe beliau teringatkan kata2 en. jouy...
"abg romantik tau.... dato fazilah kamsah yg ckp... abg iyekan jew"

so bukak la page en. jouy...
 rupe2nye...
application fb... 
tp nk post gak r result cik ika di sini....


ok.. 
jom kite wat semakan...

1. Sangat aktif dan dinamik
komen: hurmm... dalam sijil benti sekolah ade r tertulis "cik ika adalah seorang pelajar yang aktif dan dinamik... so kire betul r kan...
2. cepat bertindak membuat keputusan dan cepat menyesal.
komen: cik ika mahu menafikannye... tetapi.. kenyataan tersebut adalah benar setelah ditanya pendapat beberapa manusia bertuah...
3.  sgt menarik dan pandai menjaga diri.
komen: menarik? hmm.. gemuk menarik x? klu ye.. kira mmg cik ika sgt menarik.. hahaha... pandai menjaga diri? agak r... <===== tipu!
4. punya daya mental yg sgt kuat.
komen: benarkah? wondering... hahahah
5. Suke diberi perhatian
komen: hahaha... sape x suke... yg nie boleh dikatakan sgt tepat! 
6. sgt diplomatik ( pandai memujuk)
komen: sila tanye en. jouy perkara di atas.
7. berkawan dan pandai menyelesaikan masalah org..
komen: boleh r.. terutamanya masalah cinta... hahahaha... im doctor love! ngee...
8. Sangat berani dan tiada perasaan takut
komen: sgt la betul... heheheh ( obvious tipu) ~sila campak sye tgk hantu mak limah blk rumah... tiada gentar la~
9. Suke perkara yang mencabar, pengasih, penyayang, sopan dan pemurah...
komen: suke perkara mencabar.. hmm.. en. jouy jom lawan tembak2 lg...! hahaha...  pengasih, penyayang.sopan dan pemurah.. 100% tepat! ~cayalah dato FK~ 
10. Emosi cpt terusik
komen: ape barang... ish2 x btl nie... <== sekali lagi fakta menipu
11.  cube kawal perasaan...
komen: ofkos.. supaya sentiasa nmpk cool... hahaha.. sbb tue bile en. jouy bg bunga.. muka stone jew.. hati rase nk lompat2... tp kena menten cool... at the end.. en. jouy kecewa.. hahahah.. ~padan muke~
12. kecenderungan bersifat pendendam
komen: yup.. this is soo true... but in the certain cases only... i repeat.. certain cases only!
13. aggresif dan kelam kabut dalam membuat keputusan.
komen: nope.. im cool <=== another fakta menipu my follower.. hahaha
14. kuat daya ingatan
komen: sejak amik oil fish seven seas nie betambah jgk r kapasiti memori cik ika... terima kasih oil fish!
15. gerak hati yang sgt kuat.
komen: no komen...
16. pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain.
komen: kirenye cik ika ada bakat terpendam la nie.. Dato FK.. sila amik saye kerja dengan kamoo..
17. berpenyakit di sekitar kepala dan dada
komen: yang nie betul... sgt2 betul.. doktor pun x tau nk kate ape da...
18. Sangat cemburu dan terlalu cemburu.
komen: Dato FK.. kajian kamoo salah part nie... hahahaha



huhu... ok... 
tue la hasil kajian cik ika ttg diri die sendiri.. ~nyum2!~
~masih mengunyah~
sekian..
nk sambung habiskan puding kastard lagi...
sedapnye...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Drop link kamoo...

Name:
Email Address:

This HTML form was created by Freedback.

 
;